Windows 10 – ett bra val för arbete och spel

Har du ett äldre operativsystem så har du också uppenbara brister i allt från säkerhet till de funktioner som används. Menas gällande det senare: ett modernt operativsystem kommer utan tvekan att göra din vardag enklare. Detsamma gäller för dig som gillar att spela eller för dig som använder din dator mestadels för arbete. Med Windows 10 blir allt enklare.

Windows 10 är överlägsen sina föregångare. Med en genomtänkt design, med enkel navigering och med funktioner som är enkla att både lära sig och implementera i det dagliga användandet av din dator så ges du verktyg för att kunna arbeta mer effektivt – eller för att spela eller studera.

Ökad flexibilitet ger en modern arbetsplats

Windows 10 ger dig dessutom exakt det du behöver för en mer flexibel vardag då du enkelt kan dela exempelvis mappar och dokument mellan olika enheter. Det senare är givetvis en intressant fråga även för en arbetsplats där man idag ställer högre krav på just flexibilitet.

Som anställd vill man kunna arbeta hemifrån, från kund eller från den fasta platsen på kontoret. Var man sitter spelar ingen roll – det är prestationen som räknas och just där kommer Windows 10 att ge dig en verktygslåda som är fullsmockad. Att köpa Windows 10 är, helt enkelt, en rejäl investering.

Windows 10 eller Windows 11?

Det finns emellertid en elefant i rummet också och detta i form av Windows 11. Ska man verkligen köpa Windows 10 när det finns en modernare version tillgänglig?

Faktum är att det inte är så stor skillnad mellan dessa båda versioner. Många kritiker till Windows 11 menar på att det handlar om en onödig – och väldigt ovanligt för att vara Microsoft – uppdatering. Windows 11 är bra – men detsamma gäller för Windows 10.

Vi skulle säga att det inte spelar någon större roll vilket operativsystem du väljer, men att du får ett bättre pris för Windows 10. Har du ett äldre operativsystem så bör du byta – och om du sedan väljer Windows 10- eller 11 har ingen större betydelse. Båda erbjuder dig flexibilitet och säkerhet till max.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt