Vilka vi är

Vi som skriver här på sidan kommer från olika bakgrunder, vi arbetar med olika saker och vi befinner oss i olika åldrar. Att vi dessutom bor i olika städer gör oss ännu lite mer intressanta. Hur kan detta vara så intressant och är dessa olikheter verkligen en fördel? Vi tycker det. Våra olikheter ska vara den här sidans styrka.

Vi har olika infallsvinklar, åsikter och olika intressen: det gör att vi också kan ta ut svängarna ganska rejäl mellan ämnena som avhandlas och det skapar en dynamisk, intressant sida för dig som läsare.

Det ena ämnet kan handla om design och inredning där du erbjuds en faktabaserad text om vad som gäller för att renovera badrummet. Nästa inlägg kan visa dig hur du hittar motivation till att komma igång med träningen där vi presentera olika träningsformer och går igenom för- och nackdelar med dessa. Ett tredje inlägg kan å sin sida handla om städning: hur städar du köket på bästa sätt – och hur ska du gå tillväga om du funderar på att ta professionell hjälp med exempelvis hemstädning? Kort sagt: vi skriver om det vi själva tycker är intressant och om sådant som vi själva skulle vilja veta mer om.

De texter som publiceras kommer att ha en lättsam ton då det krävs och en mer allvarlig sådan i samband med att vi skriver om saker som är lite tyngre. En vårdnadstvist, en dom för narkotikabrott eller vad som händer om man upplever att man blivit lurad i samband med en bostadsförsäljning.

Den här sidan skapas för dig som vill veta mer om det mesta, som är nyfiken och som ständigt är på jakt efter ny kunskap och ny inspiration. Välkommen!