Prisvärd flyttstädning i Göteborg

Det finns gott om städföretag i Göteborg vilket innebär att det går att få flyttstädning till riktigt bra pris. Här kommer några användbara tips och råd.

Rut-avdraget gör att många fler har råd att ta hjälp med flyttstädningen. Det har gjort att antalet städfirmor kraftigt har ökat och så även konkurrensen. Därför går det också att få flyttstädning till riktigt lågt pris. Men det gäller att se upp då inte alla städfirmor är seriösa eller gör ett bra jobb. 

Det bästa är att välja städfirma efter rekommendationer från vänner. Väljer man en aktör som man har hittat på internet måste man ta referenser och även kontrollera dessa. Det kan också vara bra att googla företagsnamnet för att se om det kommer upp några dåliga kundrecensioner. Vill man vara extra noga kan man ringa Skatteverket och kontrollera att organisationsnumret stämmer och att det inte finns några obetalda skatter.

Det är viktigt att den städfirma som man väljer följer de branschregler som mäklarsamfundet har satt upp när det gäller flyttstädning. Då brukar städningen bli godkänd och man slipper klagomål och eventuella extra utgifter. Men det är ändå viktigt att städfirman lämnar garanti på städningen.   

Flyttstädning med garanti


Städbranschen är gigantisk och det finns många aktörer att välja mellan. Den städfirma man väljer måste vara specialister på flyttstädning i Göteborg. Har man tid kan det vara en god idé att ta in offerter från flera städföretag och jämföra priser. Priset på en flyttstädning beräknas per kvadratmeter och hur många rum bostaden har.

Det gäller att vara uppmärksam då fönsterputsning hos vissa städföretag måste köpas till separat och inte ingår i flyttstädningen. Polering av golv ingår vanligtvis inte heller men kan utföras mot en extra kostnad. Däremot brukar det ingå städning av förråd och balkong förutsatt att dessa är tömda. 

Det är inte bara priset som är viktigt utan man måste också titta på vilka villkor som gäller. Även en städfirma kan missa något och göra fel och därför är det bra om det ingår städgaranti i priset. Detta för att säkerställa att städfirman gör om städningen ifall att man mot förmodan ändå skulle få en anmärkning.

Publicerat den
Kategoriserat som Flytt