Flyttfirma – från fastlandet till Gotland

Om du ska flytta till Gotland så vill du att flytten ska flyta på så bra och smidigt som möjligt. Då behöver du få tag på en bra och pålitlig flyttfirma.

Behöver du anlita en flyttfirma på Gotland? För att vara säker på att hitta en bra och pålitlig firma kan du följa några av följande råd. Först och främst: be om rekommendationer! Finns det några du känner som har anlitat en flyttfirma de varit nöjda med? Om inte sök på nätet efter recensioner. Recensioner och rekommendationer är A och O.

När du hittat en bra kandidat, bör du kontrollera att den är registrerad hos Bolagsverket och har F-skattsedel. Se även till så att de har rätt försäkringar. Om du kan checka av allt detta så vet du att det är en seriös firma.

En flyttfirma för hela resan

När du checkat av allt som tidigare nämnts är det dags att be om en offert. Det är bra om du kollat upp flera olika flyttfirmor, åtminstone två, så att du kan jämföra deras priser. Tänk dock på att inte bara titta på prissumman, utan undersök även vad som ingår i den summan. Om någon är lite dyrare är det kanske för att något mer ingår i deras erbjudande? Kanske har de en bättre försäkring ifall något skulle gå sönder exempelvis.

En sista fråga som är viktig i just ditt fall då du ska flytta till Gotland: kan firman hjälpa dig på hela resan, från punkt A till punkt B? Alltså från ditt nuvarande hem på fastlandet, över Östersjön, ända fram till ditt kommande hem på ön? För det är ju förstås skönast att ha en firma som fixar hela den resan och inte stannar på vägen bara för att en båtresa kommer emellan. Om de grejar detta – boka!

Publicerat den
Kategoriserat som Flytt